DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat

DSC_3171

Pontons es ric en fonts, coves i rutes per fer senderisme, hípica o bicicleta de muntanya. Es pot gaudir d’una natura prou salvatge per estar a tant sols a 70Km. de Barcelona. Per altre part les terres del Penedès, riques en vinyes, ens obren les portes per endinsar-nos en el món de l’Enoturisme. Trobareu un gran recorregut de visites guiades a Caves i Bodegues amb tastets de vi i cava, maridatges i cursets de tast. Us recomanem la visita guiada amb tastet de cava, de vi i d’oli d’oliva a Parés Baltà, un Celler Ecològic i Biodinàmic a qui pertanyen totes les vinyes que envolten la nostre finca; nosaltres ens encarreguem de fer-vos la reserva, tenim un preu especial per els nostres clients. També us recomanem la visita al Vinseum, el Museu del vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, Capital de Comarca i Capital catalana del Vi.
Depenent a quina època del any vingueu a visitar-nos, també podreu gaudir dels Castellers de Vilafranca, de la Fira del Gall per Nadal o del Festival Vijazz a principis de juliol.
Us informarem de totes les visites més interessants de la zona.
Estem a 75 minuts de Barcelona i de Tarragona. Tenim a prop les platges de Vilanova a 30 minuts, o les de Sitges a 45 minuts. El Monestir de Santes Creus, ruta del Cister, a 20Km. de Pontons, i El Monestir de Montserrat a 60Km.

A Masia Spa Can Pascol podreu gaudir passejant entre vinyes i boscos. Podreu sortir a fer activitats entre vinyes a peu, en carruatge, en segway o en bicicleta. Observar la natura, fotografiant als xais, albirant ocells o buscant bolets a la tardor.
O bé quedant-vos a la casa, passant una tranquil·la jornada de descans i relax al nostre Spa amb servei de Massatges i tractaments de Viteràpia, o a la Piscina exterior a l’estiu després d’haver gaudit del nostre Càtering o d’unes bones brases a la Barbacoa-coberta, amb embotits de Pontons fets per “la Maria Rosa” i amb un bon vinet del Penedès.

Vídeo Aeri a Masia Spa Can Pascol

Hivern amb neu a Masia Spa Can Pascol

Enoturisme Penedès

Vilafranca Capital del Vi

LLOCS, EVENTS, Cellers, Caves i Restaurants per visitar