DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat

DSC_3171

Pontons es ric en fonts, coves i rutes per fer senderisme, hípica o bicicleta de muntanya. Es pot gaudir d’una natura prou salvatge per estar a tant sols a 70Km. de Barcelona. Per altre part les terres del Penedès, riques en vinyes, ens obren les portes per endinsar-nos en el món de l’Enoturisme. Trobareu un gran recorregut de visites guiades a Caves i Bodegues amb tastets de vi i cava, maridatges i cursets de tast. Us recomanem la visita guiada amb tastet de cava, de vi i d’oli d’oliva a Parés Baltà, un Celler Ecològic i Biodinàmic a qui pertanyen totes les vinyes que envolten la nostre finca; nosaltres ens encarreguem de fer-vos la reserva, tenim un preu especial per els nostres clients. També us recomanem la visita al Vinseum, el Museu del vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, Capital de Comarca i Capital catalana del Vi.
Depenent a quina època del any vingueu a visitar-nos, també podreu gaudir dels Castellers de Vilafranca, de la Fira del Gall per Nadal o del Festival Vijazz a principis de juliol.
Us informarem de totes les visites més interessants de la zona.
Estem a 75 minuts de Barcelona i de Tarragona. Tenim a prop les platges de Vilanova a 30 minuts, o les de Sitges a 45 minuts. El Monestir de Santes Creus, ruta del Cister, a 20Km. de Pontons, i El Monestir de Montserrat a 60Km.

A Masia Spa Can Pascol podreu gaudir passejant entre vinyes i boscos. Podreu sortir a fer activitats entre vinyes a peu, en carruatge, en segway o en bicicleta. Observar la natura, fotografiant als xais, albirant ocells o buscant bolets a la tardor.
O bé quedant-vos a la casa, passant una tranquil·la jornada de descans i relax al nostre Spa amb servei de Massatges i tractaments de Viteràpia, o a la Piscina exterior a l’estiu després d’haver gaudit del nostre Càtering o d’unes bones brases a la Barbacoa-coberta, amb embotits de Pontons fets per “la Maria Rosa” i amb un bon vinet del Penedès.

Enllaços

Caves Torres Caves Rovellats Museu del vi de Vilafranca Vijazz Festa Major de Vilafranca Monestir de Santes Creus Parc Natural de Foix Ajuntament de Pontons Cal Xullat de Torrelles de Foix Cavas Parés Baltà Xocolaters Simón Coll Penedès experience Revolts Les Deus aventura Enoturisme Penedès Caves Torelló Restaurant la Fàbrica Cava Juve i Camps Xerigots

Vídeo Aeri a Masia Spa Can Pascol

Hivern amb neu a Masia Spa Can Pascol

Enoturisme Penedès

Vilafranca Capital del Vi

Cellers, Caves i Restaurants per visitar