DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat
Spa 1

 

Spa 2

 

SPA es la abreviatura de la frase grega Salus Per Aquam, l’aigua com a concepte de tractament curatiu, relaxant i de bellesa.

A Masia Spa Can Pascol estem especialitzats en un Turisme Rural familiar i per parelles, i la nostre principal preocupació es la d’oferir als nostres clients descans i relaxació lluny del ritme i soroll de la ciutat.
Envoltada de vinyes i boscos, en un entorn natural molt tranquil es troba la nostre Casa Rural amb un Spa Sostenible d’ús exclusiu en el seu interior, amb vistes i accés des de el saló-menjador.
“Un dels tresors de Masia Can Pascol”.

L’Spa es una sala de 50m2 que està a uns 30-35 graus de temperatura segons l’estació de l’any, es una sala molt lluminosa, la llum natural entra durant tot el dia a través d’una claraboia ubicada al sostre. En el interior de l’Spa i envoltada de pedra natural i plantes de interior, trobareu la mini piscina climatitzada d’aigua salada amb un nivell de flotació algo superior al normal. L’aigua, que s’escalfa amb biomassa, sempre es troba a 32 graus de temperatura. La piscina compta amb Cromoteràpia, cap al vespre quant ja no entra llum natural per la claraboia l’aigua es torna dels colors dels leds instal·lats en el interior de la piscina que van canviant de gama cromàtica, una experiència a l’hora relaxant i vitalitzant. A la piscina també podem relaxar-nos en el banc de Jacuzzi amb el suau massatge de les bombolles d’aire.

Al ser Masia Spa Can Pascol de lloguer íntegra (de 2 a 5 places) i no per habitacions, l’us de l’Spa es exclusiu per vosaltres sols, molt íntim, tot un luxe sense compartir amb altres clients. L’accés a la piscina climatitzada d’aigua salada de l’Spa és lliure durant tot el dia. El jacuzzi entra en funcionament des de les 11h del matí fins les 17h de la tarda, adaptan-nos així a l’horari de màxim rendiment de l’energia solar. Per treure un bon profit de la Cromoteràpia de la piscina cal esperar al capvespre, quan deixa d’entrar la llum natural per la claraboia, hora en la que senta de maravella un bany relaxant amb aigua salada a 32 graus.

En la sala Spa també hi trobareu una dutxa sensació pluja amb termostat fixa, es molt saludable intercalar el banys d’aigua calenta i salada a la piscina amb una dutxa d’aigua temperada, o freda per els més valents, per tonificar el cos amb el contrast de temperatura, allibera toxines (sodi, metalls pesats, colesterol, greixos, nicotina i alcohol), neteja la pell de residus, dona to i elasticitat, redueix la cel·lulitis, millora tot el metabolisme, hidrata el sistema respiratori i té unes capacitats relaxants extraordinàries. (Es recomana vigilar amb els canvis de temperatura a les persones amb dolences cardíaques, neuròtiques o epilèptiques).

L’Spa disposa d’una Cabina de Massatges: oferim un Servei de Massatges i de Tractaments corporals i facials de Viteràpia en cabina exercits per la Macarena, la nostre massatjista professional. Durant els mesos més calorosos d’estiu oferim l’opció de gaudir del Servei de Massatges a l’exterior,  al jardí, sota un bucòlic porxo entre ombres i vinyes.
L’Spa també compta amb servei de barnussos de retorn i de sabatilles individualitzades, de no retorn, exclusives per entrar a l’Spa (servei només per els adults). I amb servei de neteja per estances llargues.

CARTA DE MASSATGES

-“Massatge d’Esquena”: Massatge terapèutic i descontracturant, relaxant muscular. De 45 minuts de durada i 50 euros.

-“Massatge de Cames i Peus”: Per activar la circulació, relaxant muscular, cames pesades. De 45 minuts de durada i 40 euros.

-“Bambuteràpia”: Massatge de Cos Sencer amb canyes de bambú, relaxa la musculatura, drena i neteja el cos de l’acumulació de líquids. Es beneficiós per la cel.lulitis i millora la figura en  l’abdomen i la cintura. De 45 minuts de durada i 55 euros.

-“Drenatge Linfàtic”: Massatge suau i lleuger que s’aplica sobre el sistema circulatori amb l’objectiu de movilitzar els líquits de l’organisme. De 60 minuts de durada i 55 euros.

-“Massatge Relaxant”: Massatge de cos sencer per relaxar-se mental i emocionalment. Relaxa la musculatura i activa la circulació sanguínia. De 60 minuts de durada i 55 euros.

-“Massatge Energètic o Reiki”: Imposició de mans i transmissió d’energia, activa, calma nervis i ansietats. De cos sencer, de 60 minuts de durada i 50 euros.

-“Teràpia de Cupping”: Teràpia de Ventoses per descontracturar i oxigenar les parts del cos adolorides, principalment de l’esquena. De cos sencer, de 60 minuts de durada i 50 euros (20 minuts de ventoses resta massatge).

-“Massatge Antiestrés”: Massatge relaxant de cos sencer. Es el més complert (facial, capil·lar, esquena, braços, mans, cames i peus). De 90 minuts de duració i 65 euros.

Masia can Pascol SPA

TRACTAMENTS AMB VITERÀPIA

-“Peeling Corporal”: Acció exfoliant a base d’ extractes de raïm que estimula la circulació deixant una pell renovada, suau i ferma. Acaba amb un petit massatge relaxant amb oli de raïm. De 45 minuts de durada i 60 euros.

-“Massatge Relaxant i Desoxidant amb oli de raÏm”: Desoxida, suavitza i calma la pell del cos, es un massatge suau i relaxant. De 40 minuts de durada i 50 euros.

-“Peeling Facial”: Acció exfoliant a base d’ extractes de raïm que estimula la circulació deixant la pell de cara i coll renovada, suau i ferma.
Acaba amb un massatge relaxant en cara i cervicales amb oli de raïm. De 40 minuts de duració i 45 euros.

El raïm és ric en polifenols, flavonoides, enzims i vitamines A, B, C i E que milloren la circulació sanguínia proporcionant sensació de benestar i relaxació.
Els Polifenols son uns exel.lets antioxidants que ens protegeixen contra els radicals lliures, proporcionant elasticitat, fermesa i suavitat a la pell.

Masia can Pascol SPA

PACS ESPECIAL PARELLA

-“Massatge Viteràpia Facial + Cervicals” (2×1): Zona cara, hombros i coll. De 60 minuts cadascun- 55€.

-“Massatge descontracturant Local” (2X1): D’esquena o cames i peus. De 35 minuts cadascun- 60€.

-“Bambuterapia” (2×1): Zona cames, abdomen i braços. De 35 minuts cadascun- 50€.

(Es molt important llegir i respectar la normativa de l’Spa que trobareu exposada en el mateix recinte).