DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat
Spa 1

 

Spa 2

 

SPA es la abreviatura de la frase grega Salus Per Aquam, l’aigua com a concepte de tractament curatiu, relaxant i de bellesa.

A Masia Spa Can Pascol estem especialitzats en un Turisme Rural familiar i per parelles, i la nostre principal preocupació es la de oferir als nostres clients descans i relaxació lluny del ritme i soroll de la ciutat. Envoltada de vinyes i boscos, en un entorn natural molt tranquil es troba la nostre Casa Rural amb el Spa d’ús exclusiu en el seu interior amb vistes i accés des de el saló-menjador, un dels tresors de Masia Can Pascol.

L’Spa es una sala de 50m2 que està a uns 28-30 graus de temperatura i es molt lluminosa, la llum natural entra durant tot el dia a través d’una claraboia ubicada al sostre. En el interior de l’Spa i envoltada de pedra natural i plantes de interior, trobareu la piscina climatitzada d’aigua salada amb un nivell de flotació algo superior al normal. L’aigua sempre es troba a 32-34 graus de temperatura segons l’ estació de l’any. La piscina també compta amb cromoteràpia, cap al vespre quant ja no entra llum natural per la claraboia l’aigua es torna dels colors dels leds instal·lats en el interior de la piscina que van canviant de gama cromàtica, una experiència a l’hora relaxant i vitalitzant. A la piscina també podem relaxar-nos en el banc de Jacuzzi amb el suau massatge de les bombolles d’aire.

En el Spa també hi trobareu una dutxa sensació pluja amb termostat fixa i una sauna d’infraroigs de 3 places, de la que podeu disposar durant una franja horaria de 3h diarias durant el matí. L’us de la sauna allibera toxines (sodi, metalls pesats, colesterol, greixos, nicotina i alcohol), neteja la pell de residus, dona to i elasticitat, redueix la cel·lulitis, millora tot el metabolisme, hidrata el sistema respiratori i té unes capacitats relaxants extraordinàries. Es recomanen de 15 a 20 minuts al dia a 60 graus de temperatura, al sortir de la sauna es molt saludable una dutxa d’aigua temperada, o freda per els més valents, per tonificar el cos amb el contrast de temperatura. L’us de la sauna no es recomanable per persones amb dolences, cardíaques, neuròtiques o epilèptiques.

Al ser Masia Spa Can Pascol de lloguer íntegra (de 2 a 5 places) i no per habitacions, l’us de l’Spa es exclusiu per vosaltres sols, molt íntim, tot un luxe sense compartir amb altres clients. L’accés a la piscina climatitzada d’aigua salada de l’Spa és lliure durant tot el dia. El jacuzzi entra en funcionament de 11h a 17h i la sauna de 11 a 14h (adaptan-nos així a l’horari de màxim rendiment de l’energia solar). Per treure un bon profit de la Cromoteràpia de la piscina esperar al capvespre, quan deixa d’entrar llum per la claraboia.

L’Spa compte amb servei de neteja per estances llargues, de barnussos de retorn i de sabatilles individualitzades de no retorn, exclusives per entrar a l’Spa (servei només per  adults). També compte amb el Servei Opcional de Massatges i de Tractaments de Viteràpia.

Durant els mesos calorosos d’estiu també oferim l’opció de gaudir del Servei de massatges a l’exterior,  en el nostre jardí, sota un bucòlic porxo entre ombres i vinyes.

MASSATGES

“Massatge d’Esquena”: Massatge terapèutic i descontracturant, relaxant muscular. De 45 minuts de durada i 40 euros.

“Massatge de Cames i Peus”: Per activar la circulació, relaxant muscular, cames pesades. De 45 minuts de durada i 40 euros.

“Bambuteràpia”: Massatge de Cos Sencer amb canyes de bambú, relaxa la musculatura, drena i neteja el cos de l’acumulació de líquids. Es beneficiós per la cel.lulitis i millora la figura en  l’abdomen i la cintura. De 45 minuts de durada i 50 euros.

“Massatge Relaxant”: Massatge de cos sencer per relaxar-se mental i emocionalment. Relaxa la musculatura i activa la circulació sanguínia. De 60 minuts de durada i 50 euros.

“Massatge Energètic o Reiki”: Imposició de mans i transmissió d’energia, activa, calma nervis i ansietats´. De cos sencer, de 60 minuts de durada i 50 euros.

“Teràpia de Cupping”: Teràpia de Ventoses per descontracturar i oxigenar les parts del cos adolorides, principalment de l’esquena. De cos sencer, de 60 minuts de durada i 50 euros (20 minuts de ventoses resta massatge).

“Massatge Antiestrés” (Massatge relaxant de cos sencer. Facial, capil·lar, esquena, braços, mans, cames i peus): de 90 minuts de duració i 60 euros.

Masia can Pascol SPA

TRACTAMENTS AMB VITERÀPIA

“Peeling Corporal”, acció exfoliant a base d’ extractes de raïm que estimula la circulació deixant una pell renovada, suau i ferma. Acaba amb un petit massatge relaxant amb oli de raïm. De 45 minuts de durada i 40 euros.

“Massatge amb oli de raÏm temperat d’espelma”, massatge suau, calmant i relaxant. De 45 minuts de durada i 60 euros.

El raïm és ric en polifenols, flavonoides, enzims i vitamines A, B, C i E que milloren la
circulació sanguínia proporcionant sensació de benestar i relaxació. Els Polifenols son uns exel.lets antioxidants que ens protegeixen contra els radicals lliures, proporcionant
elasticitat, fermesa i suavitat a la pell.

Masia can Pascol SPA

(Es molt important llegir i respectar la normativa de l’Spa que trobareu exposada en el mateix recinte).