Spa

SPA es la abreviatura de la frase grega Salus Per Aquam, l’aigua com a concepte de tractament curatiu, relaxant i de bellesa.

A Masia Spa Can Pascol estem especialitzats en Ecoturisme i Turisme del Benestar familiar i per parelles, i la nostre principal preocupació es la d’oferir als nostres clients descans i relaxació lluny de massificacions i del ritme i soroll de la ciutat.
Envoltada de vinyes i boscos, en un entorn natural molt tranquil es troba la nostre Casa Rural amb un Spa Sostenible d’ús exclusiu en el seu interior, amb vistes i accés des de el saló-menjador.

“Un dels tresors de Masia Can Pascol”.

L’Spa es una sala de 50m2 que està a uns 30-35 graus de temperatura segons l’estació de l’any, es una sala molt lluminosa, la llum natural entra durant tot el dia a través d’una claraboia ubicada al sostre. En el interior de l’Spa i envoltada de pedra natural i plantes de interior, trobareu la mini piscina climatitzada d’aigua salada amb un nivell de flotació algo superior al normal. L’aigua, que s’escalfa amb biomassa, sempre es troba a 32 graus de temperatura. Cal prendre una dutxa abans d’entrar a la piscina.

La piscina compta amb Cromoteràpia, cap al vespre quant ja no entra llum natural per la claraboia l’aigua es torna dels colors dels leds instal·lats en el interior de la piscina que van canviant de gama cromàtica. La cromoteràpia és una tècnica utilitzada en naturopatia, on s’utilitza l’espectre de la llum solar per influir en la millora de l’estat anímic i de benestar del pacient, una experiència a l’hora relaxant i vitalitzant.

Hidroteràpia: A la piscina també podem relaxar-nos en el banc de Jacuzzi amb el suau massatge de les bombolles d’aire. L’Hidromassatge a més de reduir l’estrès i l’ansietat, també pot reduir la pressió arterial. En fer-se amb aigua climatitzada, el flux sanguini produeix més oxigen i es redueix la pressió arterial.

Un bany d’hidromassatge té propietats descongestionants i analgèsiques gràcies al vapor que allibera les vies respiratòries, i estimulants gràcies al massatge que millora la circulació perifèrica i alleuja els dolors a les articulacions. Estimula i activa el sistema limfàtic, afavorint així el drenatge dels líquids dels teixits i l’eliminació de greix. Al final del bany, trobaràs la teva pell molt més llisa i tonificada. A més, ajuda a combatre l’insomni ja que l’aigua calenta utilitzada a la hidroteràpia té un efecte relaxant al cos i la ment, gaudir d’un hidromassatge pot reduir l’estrès i alleujar l’ansietat. La sensació de flotació a l’aigua també promou la relaxació profunda, millorant així l’estat de salut física i mental. El jacuzzi es ideal per relaxar-se i recuperar energies. S’aconsella el jacuzzi entre 15 i 30 minuts, si s’excedeix el temps el teu cos es pot sobreescalfar i tenir una baixada de pressió, cosa que pot portar a una sèrie de problemes de salut, incloent marejos, nàusees i desmais.

No és aconsellable per a nens petits i dones embarassades. I s’han d’abstenir les persones amb problemes d’incontinència urinària, les persones amb el sistema immunitari compromès, amb infeccions d’oïda, d’ulls o amb infeccions respiratòries, i tota persona que tingui diarrea.

Haloterapia: Tant l’aigua salada de la piscina com les pedres de sal natural disposades per la rocalla de la sala Spa crean un ambient salí, amb la humitat les micropartícules de sal concentrades es barregen amb l’aire de la sala i, durant el transcurs d’una sessió d’entre 30 i 60 minuts, són inhalades pels usuaris arribant a totes les parts del sistema respiratori.
Està indicat per a nens a partir dels tres mesos, dones embarassades i persones de totes les edats.

Al ser Masia Spa Can Pascol de lloguer íntegra (de 2 a 5 places) i no per habitacions, l’ús de l’Spa es exclusiu per vosaltres sols, molt íntim, tot un luxe sense compartir amb altres clients. L’accés a la piscina climatitzada d’aigua salada de l’Spa és lliure durant tot el dia. El jacuzzi entra en funcionament des de les 11h del matí fins les 17h de la tarda, adaptan-nos així a l’horari de màxim rendiment de l’energia solar. Per treure un bon profit de la Cromoteràpia de la piscina cal esperar al capvespre, quan deixa d’entrar la llum natural per la claraboia, hora en la que senta de maravella un bany relaxant amb aigua salada a 32 graus.

En la sala Spa també hi trobareu una dutxa sensació pluja amb termostat fixa, es molt saludable intercalar el banys d’aigua calenta i salada a la piscina amb una dutxa d’aigua temperada, o freda per els més valents, per tonificar el cos amb el contrast de temperatura, allibera toxines (sodi, metalls pesats, colesterol, greixos, nicotina i alcohol), neteja la pell de residus, dona to i elasticitat, redueix la cel·lulitis, millora tot el metabolisme, hidrata el sistema respiratori i té unes capacitats relaxants extraordinàries. (Es recomana vigilar amb els canvis de temperatura a les persones amb dolences cardíaques, neuròtiques o epilèptiques).

L’Spa disposa d’una Cabina de Massatges: oferim un Servei de Massatges i de Tractaments corporals i facials de Viteràpia en cabina exercits per la Macarena, la nostre massatjista professional. Durant els mesos més calorosos d’estiu es gaudeix del Servei de Massatges al jardí, sota un bucòlic porxo entre ombres, vinyes i papallones.

S’aconsella relaxar-se i deixar un parell d’hores abans d’entar al Spa després d’un Massatge. Es molt important duxar-se abans d’entrar a la piscina després d’haber pres un massatge, l’oli del massatge pot espallar el PH de l’aigua calenta.

L’Spa també compta amb servei de barnussos de retorn i de sabatilles individualitzades, de no retorn, exclusives per entrar a l’Spa (servei només pels adults). I amb servei de neteja per estances llargues.

Carta de Massatges

-“Massatge d’Esquena”: Massatge terapèutic i descontracturant, relaxant muscular. De 45 minuts de durada i 50 euros.

-“Massatge de Cames i Peus”: Per activar la circulació, relaxant muscular, cames pesades. De 45 minuts de durada i 40 euros.

-“Bambuteràpia”: Massatge de Cos Sencer amb canyes de bambú, relaxa la musculatura, drena i neteja el cos de l’acumulació de líquids. Es beneficiós per la cel.lulitis i millora la figura en  l’abdomen i la cintura. De 45 minuts de durada i 55 euros.

-“Drenatge Linfàtic”: Massatge suau i lleuger que s’aplica sobre el sistema circulatori amb l’objectiu de movilitzar els líquits de l’organisme. De 60 minuts de durada i 55 euros.

-“Massatge Relaxant”: Massatge de cos sencer per relaxar-se mental i emocionalment. Relaxa la musculatura i activa la circulació sanguínia. De 60 minuts de durada i 55 euros.

-“Massatge Energètic o Reiki”: Imposició de mans i transmissió d’energia, activa, calma nervis i ansietats. De cos sencer, de 60 minuts de durada i 50 euros.

-“Teràpia de Cupping”: Teràpia de Ventoses per descontracturar i oxigenar les parts del cos adolorides, principalment de l’esquena. De cos sencer, de 60 minuts de durada i 50 euros (20 minuts de ventoses resta massatge).

-“Massatge Antiestrés”: Massatge relaxant de cos sencer. Es el més complert (facial, capil·lar, esquena, braços, mans, cames i peus). De 90 minuts de duració i 65 euros.

Tractaments amb Viteràpia

-“Peeling Corporal”: Acció exfoliant a base d’ extractes de raïm que estimula la circulació deixant una pell renovada, suau i ferma. Acaba amb un petit massatge relaxant amb oli de raïm. De 45 minuts de durada i 60 euros.

-“Massatge Relaxant i Desoxidant amb oli de raÏm”: Desoxida, suavitza i calma la pell del cos, es un massatge suau i relaxant. De 40 minuts de durada i 50 euros.

-“Peeling Facial”: Acció exfoliant a base d’ extractes de raïm que estimula la circulació deixant la pell de cara i coll renovada, suau i ferma.

Acaba amb un massatge relaxant en cara i cervicales amb oli de raïm. De 40 minuts de duració i 45 euros.

El raïm és ric en polifenols, flavonoides, enzims i vitamines A, B, C i E que milloren la circulació sanguínia proporcionant sensació de benestar i relaxació.

Els Polifenols son uns exel.lets antioxidants que ens protegeixen contra els radicals lliures, proporcionant elasticitat, fermesa i suavitat a la pell.

Pacs especials parella

-“Massatge Viteràpia Facial + Cervicals” (2×1): Zona cara, hombros i coll. De 45 minuts cadascun- 55€.

-“Massatge descontracturant Local” (2X1): D’esquena o cames i peus. De 35 minuts cadascun- 60€.

-“Bambuterapia” (2×1): Zona cames, abdomen i braços. De 35 minuts cadascun- 50€.

(Es molt important llegir i respectar la normativa de l’Spa que trobareu exposada en el mateix recinte).