DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat
Spa 1

 

Spa 2

 

SPA es la abreviatura de la frase grega Salus Per Aquam, l’aigua com a concepte de tractament curatiu, relaxant i de bellesa.

A Masia Spa Can Pascol estem especialitzats en un Turisme Rural familiar i per parelles, i la nostre principal preocupació es la de oferir als nostres clients descans i relaxació lluny del ritme i soroll de la ciutat. Envoltada de vinyes i boscos, en un entorn natural molt tranquil es troba la nostre Casa Rural amb el Spa d’ús exclusiu en el seu interior amb vistes i accés des de el saló-menjador, un dels tresors de Masia Can Pascol.

L’Spa es una sala de 45m2. que està a uns 35 graus de temperatura i es molt lluminosa, la llum natural entra durant tot el dia a través d’una claraboia ubicada al sostre. En el interior de l’Spa i envoltada de pedra natural i plantes de interior, trobareu la piscina climatitzada, l’aigua sempre es troba de 32-34 segons l’ època de l’any. La piscina també compta amb cromoteràpia, cap al vespre quant ja no entra llum natural per la claraboia, l’aigua es torna dels colors dels leds instal·lats en el interior de la piscina que van canviant de gama cromàtica, una experiència a l’hora relaxant i vitalitzant. A la piscina també podem relaxar-nos en el banc del Jacuzzi amb el suau massatge de les bombolles d’aire o amb un bon massatge d’esquena i de cervicals en el xorro escossés. L’aigua del xorro escossés surt a uns graus per sota de l’aigua de la piscina per crear un suau contrast tèrmic.

En el Spa també hi trobareu una dutxa sensació pluja amb termostat fixa, una bicicleta estàtica i una sauna de infraroigs de 3 places amb CD i cromoteràpia. L’us de la sauna allibera toxines (sodi, metalls pesats, colesterol, greixos, nicotina i alcohol), neteja la pell de residus, dona to i elasticitat, redueix la cel·lulitis, millora tot el metabolisme, hidrata el sistema respiratori i té unes capacitats relaxants extraordinàries. Es recomanen de 15 a 20 minuts a 60 graus de temperatura, al sortir de la sauna es molt saludable una dutxa d’aigua temperada, o freda per els més valents, per tonificar el cos amb el contrast de temperatura. L’us de la sauna no es recomanable per persones amb dolences, cardíaques, neuròtiques o epilèptiques.

Al ser Masia Spa Can Pascol de lloguer íntegra (de 2 a 5 places) i no per habitacions, l’us de l’Spa es exclusiu per vosaltres, molt íntim, tot un luxe sense compartir amb altres clients. Podeu entrar i sortir durant tot el dia de l’Spa, la piscina climatitzada sempre està a 32-34 graus. El jacuzzi i el xorro escossés entren en funcionament de 10h a 17h i la sauna de 10-14h (adaptan-nos així a l’horari de màxim rendiment de l’energia solar). Per treure un bon profit de la Cromoteràpia de la piscina esperar al vespre, quan deixa d’entrar llum per la claraboia.

L’Spa compte amb servei de neteja per estances llargues, de barnussos de retorn i de sabatilles individualitzades de no retorn, exclusives per entrar a l’Spa. També compte amb els Serveis Extres de Massatges i de Tractaments amb Viteràpia.

MASSATGES

Massatge d’Esquena (terapèutic, descontracturant, relaxant muscular). Massatge de Cames i peus (activa la circulació, relaxant muscular, cames pesades). Reflexologia Podal (massatge en els peus que ajuda a millorar els trastorns d’ òrgans vitals): Tots ells de 45 minuts de durada i 40 euros.

Massatge de Cos Sencer (relaxant muscular, mental i emocional, activa la circulació sanguínia). Massatge Energètic o Reiki (imposició de mans, transmissió d’energia, relaxació total, calma nervis i ansietats): Tots dos de 60 minuts de durada i 50 euros.

Massatge Antiestrés (massatge relaxant de cos sencer, facial, capil·lar, esquena, braços, mans, cames i peus): de 90 minuts de duració i 60 euros.

Masia can Pascol SPA

TRACTAMENTS AMB VITERÀPIA

Peeling Corporal, acció exfoliant a base d’ extractes de raïm que estimula la circulació deixant una pell renovada, suau i ferma. Acaba amb un petit massatge relaxant amb oli de raïm. De 45 minuts de durada i 40 euros.

Massatge suau relaxant amb oli de raïm temperat de 60 minuts de durada i 60 euros.

PACK DETOX SPA PARA 2 PERSONES

A Masia Spa Can Pascol hem ideat una fórmula de desintoxicació, relaxació i bellesa per parelles que inclou 3 dies a la Casa Rural Spa a pensió complerta amb un Menú Desintoxicant (consultar menú) i diversos tractaments a base de viteràpia en el Spa a 24-28 graus de temperatura: Massatge Relaxant amb oli temperat de vi i Peeling Corporal a base d’extractes de raïm, intercalats amb cromoteràpia a la piscina climatitzada de l’Spa, jacuzzi, xorro escossés i els beneficis desintoxicants i relaxants de la sauna. Tot plegat en un entorn natural ideal per aconseguir la desintoxicació mental.

Entrada: Divendres a les 12h.
Sortida: Diumenge a les 17h.
Preu per 2 persones: 882€ (800€+80€ IVA+2€ de la Taxa Turística).
(CAL RESERVAR AMB 15 DIES D’ANTELACIÓ).

Masia can Pascol SPA
Masia can Pascol SPA

(Es molt important llegir i respectar la normativa de l’Spa que trobareu exposada en el mateix recinte).