DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat

A Masia Spa Can Pascol us oferim la possibilitat de sortir de la ciutat amb el vostre grup d’amics, de feina o d’estudis, en família o en parella, per gaudir del nostre espai i prendre contacte amb la natura en un entorn 100% Sostenible durant una jornada a l’aire lliure al Penedès, a tan sol 70 minuts en cotxe de les ciutats de Barcelona i deTarrragona.                                     

Sentir la Natura ens centra en el medi ambient i ens mostra la importància de viure en un entorn Sostenible, en  ens ajuda en la gestió de les emocions com a mitjà per adaptar-se amb més fàcilitat al complex i canviant món que ens envolta. 

Les activitats en un entorn 100% natural i en un ambient óptim, redueixen l’estrés i l’ansietat, milloren el benestar emocional i físic, pujen l’estat d’ànim, la creativitat i la capacitat de concentració. Augmenten l’autoestima i l’empatia, i milloren la relació entre companys al desaparèixer els rols habituals del lloc de treball o d’estudis, en un entorn còmode i relaxant. Augmenta la salut i el rendiment, la automotivació per satisfer els nostres objectius, i l’autoconfiança per creure en els nostres projectes tant en el camp laboral, com en el social i l’emocional.

Escapar-se a la natura protegeix del desgast del dia a dia aconseguint així una desconnecxió de la rutina que beneficia sens dubte les nostres capacitats emocionals, i proporciona una alenada d’aire nou per tornar amb més força a la rutina amb un bon record per compartir. Recàrrega les piles!!

A MASIA SPA CAN PASCOL US OFERIM 3 ACTIVITATS SOSTENIBLES PER A PETITS GRUPS, DE 6-7h DE DURADA I A L’AIRE LLIURE (Del 1 març al 30 de novembre).

EXPERIÈNCIES FORESTLUNCH (BOSC+LUNCH): Activitats ecològiques de benestar i salut a l’aire lliure + MENÚ Barbacoa Km.0:
1-«Activitat Bany de Bosc» + Menú.
2-«Activitat Marxa Nòrdica» + Menú.
3-«Activitat Segwai entre vinyes» + Menú.

A escollir entre 3 activitats saludables en plena natura abans de tornar a la Masia a dinar:
MENÚ: Assortiment de Formatges Km.0 i Embotits Artesans de Pontons amb Pa de pagès amb tomàquet, Botifarres artesanes de Pontons a la brasa amb acompanyament, Batut de Mel i Mató, Aigua hidrogenada, Vi negre ecològic DO Penedès Albet i Noya i Tés terapèutics de la casa al gust.

Lloc: Bosc i vinyes de Pontons ia la Masia (a la sala-Barbacoa oa l’exterior segons la temporada de l’any).
Grup: de 5 a 10 persones (es prega venir amb 2 cotxes màxim).
Durada: 6h (A les 11h a Masia Spa Can Pascol, en mitja hora sortim cap al bosc. Tornem a la Masia a dinar sobre les 14h. Acabem la jornada a les 17h).
Preu: De 140€ a 170€ per persona (consulteu).
Cal roba i calçat còmode d’acord amb l’estació de l’any.

Planta un arbreBany del bosc

Durant el bany de Bosc no es poden portar a sobre mòbils, càmeres de fotos ni cap altra distracció que impedeixi estar plenament presents en l’experiència. Es poden deixar al cotxe.

1-Activitat Bany de Bosc: El concepte japonès “Shinra Yoku” significa Bany de el bosc, absorbir l’atmosfera de bosc passejant lentament i en silenci per reconnectar amb la natura. Respirar, sentir el vent entre els arbres, sentir les olors de bosc, sentir els petits detalls que ens ofereix la natura que ens envolta.
Pontons, el poble més alt de l’Alt Penedès, entre boscos i vinyes, és un lloc ideal per a la pràctica d’aquesta teràpia forestal. Diversos estudis han demostrat els beneficis dels Banys de Bosc per reduir l’estrès, la ira, l’ansietat, la depressió i l’insomni. S’ha demostrat que crea efectes calmants en el sistema nerviós disminuint l’estrès i augmentant el sistema immunològic, regula el sistema cardíac, baixa la pressió arterial i el nivell de glucosa en sang .

2-Activitat Marxa Nórdica: Excursió entre els boscos de Pontons i les vinyes Ecològiques d’Alçada de Parés Baltà, guiats per un instructor qualificat que us mostrarà la tècnica bàsica de Marxa Nòrdica. La Marxa Nòrdica es basa en l’ús d’uns bastons per caminar, semblants als de l’esquí, que a més de treballar els músculs de la part superior de el cos, ens impulsen per avançar. És una activitat física que involucra el cos sencer i que consumeix per tant molta més energia que una caminada convencional. A més de tonificar el cos sencer, enforteix els músculs i els ossos, potencia l’equilibri, disminueix el risc de cardiopaties i el sobrepès, i amb menys impacte en les articulacions a causa de l’ús dels bastons.

3-Activitat Segway entre vinyes: Excursió entre vinyes i senders de Pontons guiats per un instructor experimentat que dedicarà els primers 10-15 minuts de l’activitat a explicar-vos el funcionament de l’aparell. Activitat ideal per fer amb la família, amics o amb els companys de feina. Gaudireu del paisatge posant a prova les vostres habilitats sobre dues rodes. Els segwais són elèctrics i 4×4.

EXPERIÈNCIA SPLUNCH (SPA+LUNCH): ACTIVITAT DE BENESTAR EN UN SPA ECOLÒGIC PER A 2 PERSONES.

Combinem l´ús de l´Spa: Piscina climatitzada d´aigua salada, Jacuzzi i Sauna + Tractament de Vinoteràpia + LUNCH.

LUNCH: Vi blanc Ecològic DO Penedès Albet i Noya marinat amb formatges Km.0 i melmelades.
Lloc: A la Masia, a la sala Spa i al menjador interior oa l’exterior (Segons l’estació de l’any).
Preu: 150€ per persona.
Grup: Per a Parelles/2 pers. (Es prega venir amb 1 cotxe).
Durada: 5h (Concertar horari segons agenda de la nostra massatgista Macarena).
Cal banyador. A l’Spa disposareu de tovalloles, barnussos de tornada i sabatilles individualitzades.

SPA és l’abreviatura de la frase grega “Salus Per Aquam”, l’aigua com a concepte de tractament de bé estar i salut, relaxant i de bellesa.

Les instal·lacions de Masia Spa Can Pascol estan enfocades a oferir al client un alt grau de benestar.

L’Spa és una sala de 50m2 a l’interior de la Masia, amb llum natural que entra a través d’una claraboia ubicada al sostre. A l´interior de l´Spa i envoltada de pedra natural es troba la piscina amb Jacuzzi i d´aigua salada climatitzada a 32-34 graus de temperatura segons l´estació de l´any. La Sala Spa disposa de Sauna i una dutxa sensasió pluja.

L’ús de la sauna allibera toxines (sodi, metalls pesants, colesterol, greixos, nicotina i alcohol), neteja la pell de residus, dóna to i elasticitat, redueix la cel·lulitis, millora tot el metabolisme, hidrata el sistema respiratori i té unes capacitats relaxants extraordinàries. Es recomanen uns 20 minuts a 60 graus, en sortir de la sauna és molt saludable una dutxa d’aigua tèbia o freda, per tonificar el cos amb el contrast de temperatures.

El Tractament de Vinoteràpia és el darrer en realitzar-se, té una durada total de 40 minuts, i consisteix en un Peeling Corporal realitzat amb llitera a base de llavors de raïm: acció exfoliant que estimula la circulació deixant una pell renovada, suau i ferma. Seguit d’una dutxa temperada, sense sabó, per eliminar l’exfoliant, i per acabar un massatge suau i relaxant amb oli de raïm.

Taula team buildingMarxa nórdica

ALGUNES NOTES IMPORTANTS:

-Aquestes activitats són per a grups que no estan allotjats a la Casa Rural. Per allotjats a la casa consulteu la Secció «Entorn i Alt Penedès».
-Totes les Activitats són per a majors d’edat (o menors acompanyats) i es poden fer de dimarts a diumenge sempre que la data escollida estigui lliure. De l´1 de març al 30 de novembre.
-És preferible que el grup es traslladi fins a les instal·lacions de Masia Spa Can Pascol amb un màxim de 2 vehicles, una altra opció és llogar un minibus per a l’ocasió, tenint en compte que hi pot haver un consum moderat de vi.
-El pagament ha de ser per avançat per traspàs bancari. En cas de mal temps, l’activitat podrà ser ajornada.
-En cas d’anul·lació els diners no es perden, queden guardats per poder reservar l’activitat de nou en una altra data en el termini d’un any. Si ens aviseu amb 15 dies d’antelació l’import serà retornat.
-Per Pacs-Regal consultar.