DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat

A Masia Spa Can Pascol us oferim la possibilitat de sortir de la ciutat amb el vostre equip de treball, amb el vostre grup d’amics o d’estudis, o amb parella per gaudir del nostre espai i prendre contacte amb la natura en un entorn 100% Sostenible durant una jornada a l’aire lliure al Penedès, a tan sol 70 minuts en cotxe de les ciutats de Barcelona i deTarrragona.                                     

Sentir la Natura ens centra en el medi ambient i ens mostra la importància de viure en un entorn Sostenible, en la gestió de les emocions com a mitjà per adaptar-se amb més fàcilitat al complex i canviant món que ens envolta. 

Les activitats en un entorn 100% natural i en un ambient óptim, redueixen l’estrés i l’ansietat, milloren el benestar emocional i físic, puja l’estat d’ànim, la capacitat de concentració, la creativitat. Augmenten la comunicació, l’autoestima i l’empatia amb el grup. Millora la relació entre companys al desaparèixer els rols habituals del lloc de treball en un entorn còmode i relaxant. Augmenta la salut i el rendiment, la automotivació per satisfer els nostres objectius, i l’autoconfiança per creure en els nostres projectes tant en el camp laboral, com en el social i l’emocional.

Escapar-se a la natura protegeix del desgast del dia a dia aconseguint així una major connexió entre els membres de l’equip que beneficiarà sens dubte les capacitats emocionals i les relacions personals del grup. I proporciona una alenada d’aire nou per tornar amb més força a la rutina amb un bon record per compartir. Recàrrega les piles!!

 

A MASIA SPA CAN PASCOL US OFERIM ACTIVITATS 100% SOSTENIBLES  PER PETITS GRUPS, TOTES DE 6H DE DURADA I A L’AIRE LLIURE (Del 1 de Març al 30 de Novembre entre setmana de dilluns a dijous):

1. EXPERIÈNCIA FORESTLUNCH (BOSC + LUNCH): Activitat ecològica de benestar i salut a l’aire lliure.

 • Combinem la Teràpia Forestal: A escollir entre l’Activitat Bany de Bosc, o l’Activitat Marxa Nórdica entre boscos i vinyes + Menú Barbacoa Km.0
 • Menú: Assortit d’Embotits de Pontons i formatges de proximitat, Pa de pagès amb tomàquet, Assortiment de botifarres artesanes de Pontons a la brasa amb acompanyament, Batut de mel i mató, Aigua hidrogenada, Vi negre Albet i Noya d’agricultura ecològica Penedès, i Tes terapèutics ecològics de la casa al gust.
 • Lloc: Bosc de Pontons i a la Masia (a la sala-Barbacoa o a l’exterior segons la temporada de l’any).
 • Grup: de 5 a 10 persones (Es prega venir amb 2 cotxes màxim).
 • Durada: 6-7h (A les 11h a Masia Spa Can Pascol, en mig hora sortim cap al bosc. Tornem a la Masia a dinar a les 14h. Acabem la jornada a les 17h).
 • Preu: 120 € per persona.
 • Es requereix roba i calçat còmode d’acord amb l’estació de l’any.

Planta un arbreBany del bosc

Durant el bany de Bosc no es poden portar a sobre mòbils, càmeres de fotos ni cap altra distracció que impedeixi estar plenament presents en l’experiència. Es poden deixar al cotxe.

-Activitat Bany de Bosc: El concepte japonès “Shinra Yoku” significa Bany de el bosc, absorbir l’atmosfera de bosc passejant lentament i en silenci per reconnectar amb la natura. Respirar, sentir el vent entre els arbres, sentir les olors de bosc, sentir els petits detalls que ens ofereix la natura que ens envolta.
Pontons, el poble més alt de l’Alt Penedès, entre boscos i vinyes, és un lloc ideal per a la pràctica d’aquesta teràpia forestal. Diversos estudis han demostrat els beneficis dels Banys de Bosc per reduir l’estrès, la ira, l’ansietat, la depressió i l’insomni. S’ha demostrat que crea efectes calmants en el sistema nerviós disminuint l’estrès i augmentant el sistema immunològic, regula el sistema cardíac, baixa la pressió arterial i el nivell de glucosa en sang .

-Activitat Marxa Nórdica: Excursió entre els boscos de Pontons i les vinyes Ecològiques d’Alçada de Parés Baltà, guiats per un instructor qualificat que us mostrarà la tècnica bàsica de Marxa Nòrdica. La Marxa Nòrdica es basa en l’ús d’uns bastons per caminar, semblants als de l’esquí, que a més de treballar els músculs de la part superior de el cos, ens impulsen per avançar. És una activitat física que involucra el cos sencer i que consumeix per tant molta més energia que una caminada convencional. A més de tonificar el cos sencer, enforteix els músculs i els ossos, potencia l’equilibri, disminueix el risc de cardiopaties i el sobrepès, i amb menys impacte en les articulacions a causa de l’ús dels bastons.

2. EXPERIÈNCIA SPLUNCH (SPA + LUNCH): Activitat de benestar en un Spa ecològic.

Combinem l ‘ús de l’Spa (Piscina climatitzada d’aigua salada, Jacuzzi i sauna) + Tractament de Viteràpia (Peeling corporal amb llavors de raïm en llitera) + Menú Paella Km.0

 • Menú: Amanida del temps, Paella de peix, Pa de llavors, Iogurt casolà amb melmelada de la casa de poma DO Pontons, Aigua hidrogenada, Vi blanc Albet i Noya d’agricultura ecològica Penedès, o suc de raïm eco DO Penedès i Tes terapèutics ecològics de la casa al gust.
 • Lloc: a la Masia, a la sala Spa, i al menjador interior o a l’exterior (segons l’estació de l’any).
 • Preu: 120 € per persona/Parelles consultar-nos.
 • Grup: Màxim 6 persones (Es prega venir amb 1 o 2 cotxes màxim).
 • Durada: 6h (Concertar horari matí o tarda, segons agenda de la Massatgista).
 • Es requereix roba i calçat còmode d’acord amb l’estació de l’any, i banyador. Al Spa disposareu de barnussos de retorn i de sabatilles individualitzades, i de zona vestidor.

SPA és l’abreviatura de la frase grega “Salus Per Aquam”, l’aigua com a concepte de tractament de benestar i salut, relaxant i de bellesa.

Les instal·lacions de Masia  Spa Can Pascol estan enfocades a oferir als client un alt grau de benestar. L’Spa és una sala de 50m2 a l’interior de la Masia, amb molta llum natural que entra a través d’una claraboia situada al sostre. A l’interior de l’Spa i envoltada de pedra natural es troba la piscina climatitzada entre 30 i 34 graus de temperatura segons l’estació de l’any, amb jacuzzi i raig escocès d’hidromassatge a uns graus de temperatura per sota de la piscina per obtenir un tonificant contrast tèrmic.

L’ús de la sauna allibera toxines (sodi, metalls pesants, colesterol, greixos, nicotina i alcohol), neteja la pell de residus, dóna to i elasticitat, redueix la cel·lulitis, millora tot el metabolisme, hidrata el sistema respiratori i té unes capacitats relaxants extraordinàries. Es recomanen 20 minuts a 60 graus, al sortir de la sauna és molt saludable una dutxa d’aigua tèbia o freda, per tonificar el cos amb el contrast de temperatures.

El Tractament de Vinoteràpia consisteix en un Peeling Corporal a força de llavors de raïm, realitzat en llitera per la nostre Massatgista Macarena. Acció exfoliant que estimula la circulació deixant una pell renovada, suau i ferma. Durada de 20-30 minuts i acabant amb una dutxa temperada.

3. EXPERIÈNCIA DOPENEDÈS (100% PENEDÈS): Activitat Esportiva i Enogastronòmica entre vinyes.

 • Combinem Activitat Esportiva a l’aire lliure (Segwai) + Activitat Enològica (Tast Sensorial de vi i cava ecològics de l’Penedès) + Menú Degustació Km.0.
 • Menú: Assortit d’Embotits de Pontons amb pa de pagès amb tomàquet, Cuixa d’ànec amb pomes al cava, Pastís d’ametlles i xocolata Simó Coll aromatitzat amb anís, Aigua hidrogenada, Vi blanc Avet i Noya d’agricultura ecològica Penedès i Tes terapèutics ecològics de la casa a l’gust.
 • Lloc: A la Masia, a la sala-barbacoa o a l’exterior (segons l’estació de l’any i temperatura).
 • Grup: de 6 a 10 persones (Es prega venir amb 2 cotxes a màxim).
 • Durada: 7h (A les 10h a la Masia, ens preparem per sortir en Segwai. A les 12h Tast Sensorial a la Masia, tot seguit del menjar a les 14h. Acabem la jornada a les 17h).
 • Preu: 170 € per persona.
 • Es requereix roba i calçat còmode d’acord amb l’estació de l’any i pals nòrdics propis si n’hi ha, si no es proporcionaran al començar l’activitat.

Taula team buildingMarxa nórdica

Excursió amb Segwai entre les vinyes i senders de Pontons guiada per un instructor experimentat que dedicarà els primers 10-15 minuts de l’activitat a explicar-vos el funcionament de l’aparell.  Activitat ideal per fer amb família, amics o amb els companys de feina. Gaudireu del paisatge posant a prova les vostres habilitats damunt de dues rodes.  Els segwais son elèctrics i 4×4.

De tornada a la Masia, i amb l’apetit obert per l’exercici, us espera un Tast molt especial. El Tast a nivell Sensorial, és diferent, molt més distés i relaxat del que és habitual. Guiat per una professional molt especial, la Roser: “Els tastos de vins no han de ser una cosa matemàtica, rígida i estricte sinó tot el contrari. A un tast hem d’anar amb els sentits ben oberts i amb ganes de jugar, de descobrir i de voler sorprendre’ns “.

Tant el tast com l’experiència gastronòmica tindran lloc als jardins de Masia Spa Can Pascol, en plena natura i envoltats de vinyes d’alçada. Una experiència enogastronòmica que us mostrarà tant el paisatge del Penedès, com la seva tradició vinícola i culinària d’una manera diferent. Tot 100% Penedès.

Pontons és el poble més alt de l’Alt Penedès, a gairebé 700m de el nivell de la mar, amb un microclima especial de dies assolellats i nits fredes que beneficien la qualitat de el vi. El període de maduració del raïm és més llarg i l’època de la verema més tardana. Les vinyes a Pontons estan disperses, formant petites parcel·les, la que podem observar des de la Masia és una parcel·la de vinyes velles de cultiu ecològic del Celler Ecològic i Biodinàmic Parés Baltà. Tots els vins i caves inclosos en el Tast són d’agricultura ecològica.

Algunes notes importants:

 • Totes les Activitats son per mayors d’edat i poden realitzar-se de dimarts a diumenge sempre que la data escollida estigui lliure. Del 1 de març al 30 de novembre.
 • És preferible que l’equip es traslladi fins a les instal·lacions de Masia Spa Can Pascol amb un màxim de 2 vehicles (no cal contaminar més del compte). Un altre opció es llogar un minibús per a l’ocasió ja que a totes les activitats pot haver-hi un moderat consum de vi.
 • El pagament ha de ser per avançat per traspàs bancari. Els preus ja son amb l’IVA.
 • En cas d’anul·lació l’import no es perd, queda guardat per poder reservar l’activitat de nou en una altre data en el termini d’un any, si aviseu amb 15 dies d’antelació. Si aviseu amb 30 dies d’antelació l’import serà retornat. En cas de mal temps, l’activitat serà ajornada.