DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat
c

El passat dijous 16 de febrer va tindre lloc la primera Enotrobada de l’any 2017 d’ “Enoturisme Penedès” al nostre apartament turístic de Vilafranca del Penedès: l’ “Apartament Spa Parellada”. Després d’una setmana molt mediàtica amb entrevista a la radio, visita de TV Vilafranca i reportatge a la premsa del Penedès, l’Enotrobada va ser tot un èxit. Ens va servir per posar-nos en contacte i canviar impressions (i estils de fer) amb moltes Bodegues i Caves del Penedès i amb altres companys propietaris d’ allotjaments turístics o restaurants dedicats també a la tasca de l’ enoturisme tant a Vilafranca, capital de comarca i Capital del Vi a Catalunya, com a tota l’extensa zona del Penedès en general.

El nostre agraïment a “Enoturisme Penedès”, a RadioTelevisió Vilafranca, al diari “3 de vuit” i a tots els assistents a l’ Enotrobada per fer possible i per difondre aquesta Tarda de Portes Obertes al nostre apartament turístic. Ens veu donar l’oportunitat de poder-vos mostrar a tots el nostre últim projecte turístic al Penedès després de l’èxit obtingut amb la nostre casa rural “Masia Spa Can Pascol”. Esperem poder contribuir a fer una mica més gran aquesta terra de vinyes que tant ens va captivar a l’Eduard i a mi quan la vam conèixer ja fa 15 anys,  fins el punt de deixar Barcelona per vindre a instal·lar-nos a viure entre boscos i vinyes, amb el nostre (a les hores molt petit) fill Dylan, a Masia Can Pascol, a les afores de Pontons.

Amb aquest loft de 100m2  per a dos persones, que es un lluminós àtic amb terrassa i Spa, situat en un preciós i emblemàtic edifici al centre de la Vila, hem apostat per l’ enoturisme de parella, sostenible i de qualitat. Esperem cobrir un espai que creiem que faltava en una capital de comarca com es Vilafranca, i esperem obtindre el mateix èxit que venim tenint a “Masia Spa Can Pascol” des de l’any 2012. Que no es més que una  perfecta i harmoniosa mescla d’ Enoturisme (turisme del vi) i Wellness (turisme de la bellesa i el relax) dos camps que ens permeten explotar un recurs tant nostre com la vinya i el vi. Que millor que passar les tardes de vacances de relax, gaudint de massatges i de tractaments de viteràpia a l’Spa del teu confortable allotjament, després de gaudir d’uns matins  plens d’activitats i noves experiències entre vinyes o de visites guiades i de tastets a caves i bodegues del Penedès. 

L’ Aigua i el Vi com a concepte de tractament relaxant i de bellesa !! 

“Coneix el Penedès des de Masia Spa Can Pascol en família. Coneix el Penedès des de l’Apartament Spa Parellada en parella” 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *