Enotrobada a l’Apartament Turístic Spa Parellada

inauguraci-i-2-

El passat dijous 16 de febrer va tindre lloc la primera Enotrobada de l’any 2017 d’ “Enoturisme Penedès” al nostre apartament turístic de Vilafranca del Penedès: l’ “Apartament Spa Parellada”. Després d’una setmana molt mediàtica amb entrevista a la radio, visita de TV Vilafranca i reportatge a la premsa del Penedès, l’Enotrobada va ser tot un èxit. Ens va servir per posar-nos en contacte i canviar impressions (i estils de fer) amb moltes Bodegues i Caves del Penedès i amb altres companys propietaris d’ allotjaments turístics o restaurants dedicats també a la tasca de l’ enoturisme tant a Vilafranca, capital de comarca i Capital del Vi a Catalunya, com a tota l’extensa zona del Penedès en general.

El nostre agraïment a “Enoturisme Penedès”, a RadioTelevisió Vilafranca, al diari “3 de vuit” i a tots els assistents a l’ Enotrobada per fer possible i per difondre aquesta Tarda de Portes Obertes al nostre apartament turístic. Ens veu donar l’oportunitat de poder-vos mostrar a tots el nostre últim projecte turístic al Penedès després de l’èxit obtingut amb la nostre casa rural “Masia Spa Can Pascol”. Esperem poder contribuir a fer una mica més gran aquesta terra de vinyes que tant ens va captivar a l’Eduard i a mi quan la vam conèixer ja fa 15 anys,  fins el punt de deixar Barcelona per vindre a instal·lar-nos a viure entre boscos i vinyes, amb el nostre (a les hores molt petit) fill Dylan, a Masia Can Pascol, a les afores de Pontons.

Amb aquest loft de 100m2  per a dos persones, que es un lluminós àtic amb terrassa i Spa, situat en un preciós i emblemàtic edifici al centre de la Vila, hem apostat per l’ enoturisme de parella, sostenible i de qualitat. Esperem cobrir un espai que creiem que faltava en una capital de comarca com es Vilafranca, i esperem obtindre el mateix èxit que venim tenint a “Masia Spa Can Pascol” des de l’any 2012. Que no es més que una  perfecta i harmoniosa mescla d’ Enoturisme (turisme del vi) i Wellness (turisme de la bellesa i el relax) dos camps que ens permeten explotar un recurs tant nostre com la vinya i el vi. Que millor que passar les tardes de vacances de relax, gaudint de massatges i de tractaments de viteràpia a l’Spa del teu confortable allotjament, després de gaudir d’uns matins  plens d’activitats i noves experiències entre vinyes o de visites guiades i de tastets a caves i bodegues del Penedès. 

L’ Aigua i el Vi com a concepte de tractament relaxant i de bellesa !! 

“Coneix el Penedès des de Masia Spa Can Pascol en família. Coneix el Penedès des de l’Apartament Spa Parellada en parella” 

Entrada anterior
Eduard de Negri entrevista – “Músics del Penedès”
Entrada següent
Costa Barcelona week: Jornada Professional sobre Natura i Sostenibilitat a Costa Barcelona