Eduard i Dylan

1459881732_captura

Avui, un dia plujós amb molta boira a Pontons, i mentre es cou el brou de verdures i pollastre (tot eco, es clar) en la meva super-cuina Smeg, per la qual no passen els anys, escolto música. Escolto “L’ Esperit del vent”.

El guitarrista, Eduard de Negri. El tema del vídeo, Dylan. El guitarrista, el meu company. El Dylan, el nostre fill. Així dons com no podia ser d’un altre manera: el meu guitarrista preferit i un gran tema, el que li va dedicar al nostre fill en el seu últim disc “L’ Esperit del Vent”, gravat al 2015 a Natural Sound Estudy, a Masia Spa Can Pascol, a Pontons, a l’ Alt Penedès.

Som afortunats!!  Tot queda a casa, en família. Música i cuina, cuina i música, treball i art, art alliberador, art i més art pels 5 sentits, a l’Alt Penedès, a Masia Spa Can Pascol, a casa, al cos. El que està clar, es que mentre vivim, els humans necessitem grans dosis d’encantament per als sentits per tal de fer la vida més fàcil (no vull dir suportable), i als sentits es preferible encantar-los amb  sobredosis d’art que amb sobredosis de vi i atracaments de menjar (paraula de cuinera). Al menys a partir dels 50, podeu estar segurs. I això al Penedès no es tan fàcil!!  No per falta d’art, no,no,no… sinó per excés de bon vi  i de tants altres productes gastronòmics d’aquesta terra 🙂  Diuen que la música desperta en el nostre cervell els mateixos plaers que la bona cuina i que el sexe.

Espero que us agradi el Tema, ideal per escoltar en un dia plujós com avui. I que també us agradi el Vídeo, que per cert, està realitzat per el meu cunyat, Miquel Navarro.

M’encanta la pluja, ella també embadaleix els meus sentits. Vaig a encendre la llar de foc ….

Entrada anterior
Se’ns acaba la temporada de calçots…
Entrada següent
Com Formigues…