DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat
c

Des de l’Alt Penedès, terra en la que tinc la sort de viure amb la meva parella i el meu fill des de que al 2004 vam deixar “el bullici” de la gran Barcelona en busca de natura i  tranquil·litat. Des de Masia Spa Can Pascol, el nostre petit paradís on tots els somnis son possibles. Des d’ on em dedico al turisme rural sostenible i a la cuina. Des d’ on visc, treballo, cuino, dibuixo, sento, penso … Des de la meva percepció. Des del meu sentir. Vull compartir amb tots vosaltres  les meves troballes, pensaments i moments.

El meu nom es Sílvia Vinyarta, sóc cuinera i empresària, propietària de dos negocis de turisme rural sostenible, tots dos a l’ Alt Penedès: Masia Spa Can Pascol a Pontons, el poble més alt de l’ Alt Penedès, i  de l’ Apartament Turístic Parellada al casc antic de Vilafranca del Penedès. Però tot això ja s’anirà veient poc a poc …

Aquest vídeo que avui us mostro destaca alguns dels plats de la carta de Masia Spa Can Pascol, la casa de turisme rural es ecològica i sostenible al igual que els aliments que en la carta treballo, ecològics i de Km. 0, difícil tasca en un país en el que la normativa no obliga a donar massa informació.

Us deixo aquest petit vídeo que es una mostra de la cuina de Masia Spa Can Pascol. Va ser un fantàstic dia dedicat a fotografiar els plats amb més sortida de la carta, plats que després vam gaudir menjant. El meu agraïment a Miquel Navarro, el meu cunyat i professional de la fotografia, per dedicar el seu temps i talent en la realització d’aquesta tasca. Espero que us agradi el vídeo.

Video Carta de Masia Spa Can Pascol

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *