Cuina i turisme rural sostenible a Masia Can Pascol

blog1

Des de l’Alt Penedès, terra en la que tinc la sort de viure amb la meva parella i el meu fill des de que al 2004 vam deixar “el bullici” de la gran Barcelona en busca de natura i  tranquil·litat. Des de Masia Spa Can Pascol, el nostre petit paradís on tots els somnis son possibles. Des d’ on em dedico al turisme rural sostenible i a la cuina. Des d’ on visc, treballo, cuino, dibuixo, sento, penso … Des de la meva percepció. Des del meu sentir. Vull compartir amb tots vosaltres  les meves troballes, pensaments i moments.

El meu nom es Sílvia Vinyarta, sóc cuinera i empresària, propietària de dos negocis de turisme rural sostenible, tots dos a l’ Alt Penedès: Masia Spa Can Pascol a Pontons, el poble més alt de l’ Alt Penedès, i  de l’ Apartament Turístic Parellada al casc antic de Vilafranca del Penedès. Però tot això ja s’anirà veient poc a poc …

Aquest vídeo que avui us mostro destaca alguns dels plats de la carta de Masia Spa Can Pascol, la casa de turisme rural es ecològica i sostenible al igual que els aliments que en la carta treballo, ecològics i de Km. 0, difícil tasca en un país en el que la normativa no obliga a donar massa informació.

Us deixo aquest petit vídeo que es una mostra de la cuina de Masia Spa Can Pascol. Va ser un fantàstic dia dedicat a fotografiar els plats amb més sortida de la carta, plats que després vam gaudir menjant. El meu agraïment a Miquel Navarro, el meu cunyat i professional de la fotografia, per dedicar el seu temps i talent en la realització d’aquesta tasca. Espero que us agradi el vídeo.

Video Carta de Masia Spa Can Pascol
Entrada següent
Se’ns acaba la temporada de calçots…