Cuina Flexiteriana, Ecologica i de Proximitat a Masia Spa Can Pascol.

Cuina a Masia Spa Can Pascol

A Masia Spa Can Pascol fem una cuina de mercat flexiteriana, reduïr la ingesta de carn es saludable per el nostre cos i també ho és per el nostre Planeta. Som sensibles a l’impacte que exercim sobre el nostre entorn i està clar que el sistema alimentari actual no es sostenible per el nostre Planeta. La ramaderia es responsable del 14,5% de les emissions anuals de CO2. eL 60% dels mamífers de la Terra malviuen en granges per consum humà😞

A Masia Spa Can Pascol prescindim dels aliments d’origen animal que siguin industrials i que no tinguin en compte el benestar animal, fem compra responsable i local, de proximitat. Tots els productes de la nostre cuina son de Km 0 o Ecològics. No malbaratem aliments, fem compost amb tots els sobrants vegetals, tenim un petit hort d’herbes de cuina i enciams, no comprem productes plastificats, cap envàs de plàstic, fem els iogurts, batuts, gelats i pastisos cassolans. Servim aigua hidrogenada en envàs de vidre en cada menú gratuitament.

El reciclatge d’escombraries a la casa rural es obligatori pels nostres hostes, no els hi deixem cap producte de plàstic, les estovalles i tovallons son de cotó reciclat (no paper), res de gots ni plats de plàstic, sabons de cuina o de bany a granel i tots els productes de massatges i bellesa del Spa son ecològics.
Més important que fer reciclatge dels plàstics és intentar no tindre que reciclar-los, per això es tant important “com fem la compra”.

A Masia Spa Can Pascol anem millorant dia a dia, fent que la brossa de reciclatge dels plàstics sigui poc a poc més petita.
Per aconseguir-ho, guanyareu molt si no us acosteu a les neveres de carn del super i compreu al mostrador demanant que us ho envoliquin amb paper.
Les llaunes, vidre i briks, son molt més fàcil de reciclar que el plàstic.

A més de recordar que els plàstics son un contaminant del nostre planeta (els mars del nostre Planeta van plens de microplàstics que acaven al nostre plat a través de la nostre cadena alimentaria), tampoc podem oblidar que els plàstics es fan amb petroli, l’extracció del qual genera gassos d’efecte hivernacle.
Vigileu amb escalfar aliments en envasos de plàstic o amb el café de màquina, els plàstics passen als aliments amb el calor amb efectes tòxics pel nostre organisme (provoquen alteracions hormonals que poden generar cancer o diabetes).

Entrada anterior
“NO AL MACRO-PARQUE EÓLICO DE PONTONS”
Entrada següent
Manifest Descobrir: Per un nou model de Turisme al servei del país.