8à Jornada del Cercle de Turisme 2019 a Manresa: “Sostenibilitat com a eina de Marqueting”

CapturaCaptura

Aquest mes de desembre Masia Spa Can Pascol hem estat convidats a formar part de la Taula Rodona per parlar sobre la “Sostenibilitat com a eina de Marqueting” en la 8a Jornada del Cercle de Turisme 2019 a Manresa.
Hem tingut el plaer de poder participar en aquesta xerrada juntament amb el Sr. M.Colmenero de “Ocio Vital”, amb el Sr. R. Vilalta de “Bagesterradevins Terra de Vins” i amb el Sr. Xavier Font, cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona.
Moltes gràcies a Mercè José Prieto, Cap de la Unitat de Productes Turístics de l’Oficina de Pormoció Turística de la Diputació de Barcelona, per aquesta invitació que ens ha permés explicar la nostre petita contribució en la difusió i conscienciació de la Sostenibilitat i de la cura del nostre entorn, tasca que portem realitzant amb devoció des del primer dia del neixement de la nostre petita empresa de Turisme Rural Ecològic.
Es necessari, imperatiu, que entre tots els que estem implicats fomentem el #TurismeSostenible i el #TurismeResponsable.

Este mes de diciembre Masía Spa Can Pascol ha sido invitada a formar parte de la Mesa Redonda sobre la “Sostenibilidad como herramienta de Marketing” en la 8ª Jornada del Círculo de Turismo 2019 en Manresa.
Hemos tenido el placer de poder participar en esta charla junto con el Sr. M.Colmenero de “Ocio Vital”, con el Sr. R. Vilalta de “Bages terra de vins” y con el Sr. Xavier Font, jefe de la Oficina Técnica de Turismo de la Diputación de Barcelona.
Muchas gracias a Mercè José Prieto, Jefa de la Unidad de Productos Turísticos de la Oficina de Pormoción Turística de la Diputación de Barcelona, ​​por esta invitación que nos ha permitido explicar nuestra pequeña contribución en la difusión y conscienciación de la Sostenibilidad y del cuidado de nuestro entorno, tarea que llevamos realizando con devoción desde el primer día del nacimiento de nuestra pequeña empresa de Turismo Rural Ecológico.
Es necesario, imperativo, que entre todos los que estamos implicados fomentemos el #TurismoSostenible y el #TurismoResponsable.

Entrada anterior
Reportatge en la Revista “Vivir en el Campo”
Entrada següent
Segell Biosphere Tourism 2020