DESCUBRE TAMBIÉN
Relajación y descanso en un entorno natural lleno de belleza y tranquilidad
c
SOLOMOONINING:
Les viatgeres més agosarades ja han començat a promoure un moviment al què anomenen Solomoon, més practicat per elles que per ells.
Solomooning o l’acte de viatjar sense companyia. 
Viatjar sol aporta moltes avantatges, ens ajuda a trobar el nostre espai personal i a gaudir de nosaltres mateixos en soledat.
Es una pràctica que ens ajuda a reflexionar sobre qui som i sobre el nostre futur, a guanyar perspectives i seguretat, i a conèixer les nostres prioritats.
També ajuda a poder practicar alguns dels hobbies que no compartim amb altres persones, a viatjar en les dates i llocs que a nosaltres ens vingui de gust i en llibertat, i a reconnectar amb el nostre Jo. No hi ha millor manera per practicar el «coneix-te a tu mateix».
Viu un #solomoon, es una experiència molt gratificant i plaent, gaudeix de tu mateixa en soletat a Masia Spa Can Pascol, mimat en el nostre Spa, respira la natura i el silenci del Penedès.
Consulteu els nostres Preus #solomoon.
Admetem mascotes educades.
La pràctica del #Solomooning promet estendre’s cada vegada més. T’apuntes a viure un Solomoon??
 
🌱
SOLOMOONINING:
Las viajeras más atrevidas ya han empezado a promover un movimiento al que llaman Solomoon, más practicado por ellas que por ellos.
Solomooning o el acto de viatjar sin compañía.
Viatjar en soledad nos ayuda a encontrar nuestro espacio personal, a reflexionar sobre quienes somos, a adquirir prespectiva y seguridad y a conocer nuestras prioridades.
Viaja en las fechas i lugares que tu quieras, en libertat, reconecta contigo. No hay una forma mejor de practicar el “Conocete a Ti mismo”.
Vive un #solomoon es una experiència muy gratificante y placentera, disfruta de ti misma en Masia Spa Can Pascol, mimate en nuestro Spa, respira la naturaleza y el silencio del Penedès.
Consulta nuestros Precios #solomoon.
Aceptamos mascotas educadas.
La práctica del #Solomooning promete extenderse cada día más. Te apuntas a vivir un Solomoon??
🌱