Consciència i Sostenibilitat

IMG_5555 (2)IMG_5555 (2)

Observant els nous brots de vinya al meu jardí durant aquest dies de confinament per alerta sanitaria, em pregunto si quan aquesta crisi pasi haurem aprés alguna lliçò de tot això.
Tothom parla de “quan tornem a la normalitat”, i jo només espero que quan deixem el Covid19 enrera, la normalitat no torni a ser com era.
Necessitem canviar per que millori el nostre planeta.
🌍
Sense cap dubte que aquesta pandèmia forma part de la crisi Ecològica que fa temps que pateix el nostre planeta i de la que els científics ja fa dècades que ens estan avisant.
L’egoista interacció de l’home amb el seu entorn és porta a greus desastres “no naturals” en constant augment, que ens aboquen a la contaminació i al Canvi Climàtic.
L’abús al que es somet als animals, tan de granja com salvatges, en la cruel indústria alimentària ens exposa a tot tipus de malalties contagioses. Ja teniem precedents en la grip aviària o en la peste porcina…
Hem de pensar amb tot això, hem de ser responsables!!
Covid19 i Emergència Ecològica estan relacionats. I tots dos estan relacionats amb la nostra forma d’interactuar abusivament amb el Planeta, amb la nostra absurda forma de vida i amb la Globalització, que ens portarà més problemes com el que estem tenint ara mateix si no posem fre immediatament a la nostra frenètica societat de consum.
Si bé la Globalització ens ha portat coses positives com la connexió digital mundial, l’era digital ha de posar fi al nostre sistema econòmic i industrial actual, preparem-nos per al futur, que només podrà ser possible si és Sostenible, si anem més a poc a poc, si ens entretenim més amb tot i si ens parem a pensar una miqueta més en els altres i en el nostre entorn.
🌍
Des de Masia Spa Can Pascol intentem despertar conciències posant així el nostre petit granet de sorra en aquesta gran lluita.
A tots els nostres clients i visitants, que així ho desitgeu, us expliquem com vivim de forma Sostenible i com a ser Turistes Responsables.
Encara estem a temps de fer que el mon sigui un lloc millor.

#covid19
#14èdiadeconfinament
#turismeresponsable

Entrada anterior
Alerta Ecológica: Cuaderno de Bitácora (último capítulo).
Entrada següent
Apostamos por el Turismo de Proximidad.