DESCOBREIX TAMBÉ
Relaxació i descans en un entorn natural ple de bellesa i tranquil·litat

DSC_3171

Pontons es ric en fonts, coves i rutes o camins rurals per fer senderisme, hípica i bicicleta de muntanya. Es pot gaudir d’una natura prou salvatge per estar a tant sols a 70Km. de Barcelona. Per altre part les terres del Penedès riques en vinyes ens obren les portes per endinsar-nos en el món de la enologia. Trobareu tot un gran recorregut de visites a Caves amb tastets de vi o cava i el Museu del vi de Catalunya, a Vilafranca on també, depenen a quina època del any vingueu a visitar-nos, podeu gaudir dels fantàstics Castellers per Sant Fèlix a principi de setembre, del Vi Jazz a principis de juliol o de la Fira del Gall per Nadal.

També tenim a prop les platges de Vilanova a uns 30 minuts, o el Monestir de Santes Creus ruta del Cister, a 8Km. de Pontons, per els amants de la història.

Tant podem gaudir tot fent una passejada per la natura veien vinyes i xais i sortint a buscar bolets a la tardor o bé quedant-nos a casa passant una tranquil·la jornada de descans i relax al nostre Spa o fent a la barbacoa-menjador coberta unes bones botifarres de “la Maria Rosa” i un bon vinet del Penedès.

Vídeo aeri

Enllaços

Caves Xamós Caves Torres Caves Rovellats Museu del vi de Vilafranca Vijazz Festa Major de Vilafranca Monestir de Santes Creus Parc Natural de Foix Ajuntament de Pontons Cal Xullat de Torrelles de Foix Cavas Parés Baltà Xocolaters Simón Coll Penedès experience Revolts Les Deus aventura Enoturisme Penedès

Catalunya Experience

Enoturisme Penedès

Vilafranca Capital del Vi

Cellers, Caves i Restaurants per visitar